søndag 17. mai 2009

17. mai 2009


Da er dagen over og det har vært veldig flotte opplevelser for store og små. Forst av alt har vi hatt nydelig vær og vi har vært ute i hele dag. Tilogmed maten tok vi ute! På menyen sto spekemat, hjemmelagd potetsalat, eggerøre, stekt laks og karbonade. Gourmetloff som tilbehør. Det var veldig godt. Hadde besøk av elise (Lambi i bloggverden) og det var kjempekoselig!

Her er noen bilder fra feiringen. Begge barna går i korps. Jenny deltar og spiller for 2. gang mens Leon på trommer spiller for første gang. Pappaen hans har laget de tøffe trommestikken ved hjelp av rød, blå og hvit tape. Det falt veldig i smak hos Leon.

Jeg fikk på meg bunaden igjen. Har ikke brukt den på veldig mange år men nå var den veldig passelig. Føler meg fin i bunad jeg. Koselig plagg. Jeg har den blå Nordlansbunaden fordi jeg ble født i Harstad og har bodd der i ca 11 år. Min mor er fra Harstad og min far fra østlandet. Jeg er med andre ord en god blanding :=)

Håper alle andre har hatt en fin feiring og gratulerer med dagen - hipp hipp hurra!

7 kommentarer:

 1. Så flotte barn du har Heidi.
  Er det sånn at du bor på Kløfta og går i tog her eller har jeg misforstått fullstendig?
  Så nemlig etter deg i går ser du...

  Håper du får en knallfin uke!

  SvarSlett
 2. Takk for en super duper flott dag igår! Nydelig vær og flinke skjønne musikanter,toppet med god spekemat...Det ble en skikkelig feiring av vår nasjonaldag!:) Klem

  SvarSlett
 3. For en flott familie :o)

  Heldig du som kommer i bunaden din, min har krympet så den, eller var det som var blitt større? Åkke som er, den passer dessverre ikke.

  Heldig han som fikk trommestikker i nasjonalfargene, stilig

  Håper du har en fin dag!

  SvarSlett
 4. Du ER fin i bundad Heidi...nordlandsbunaden kler deg veldig:) Min datter arver faktisk 3 grønne nordlandsbunader. Selv syns jeg den blå er finest.. Min manns familie er fra Nordreisa.

  Syns barna dine kler korpsuniform også:) Det er så 17.mai som det går an. Flott å høre at du koste deg veldig. Det gjorde vi også, men her spiste vi reker og hvitvin....mmmm! Sommermat:)

  klem
  Angella

  SvarSlett
 5. Ser ut som dere hadde en flott og tradisjonsrik 17.mai-feiring.
  Vi var jo så heldige med været også i år...
  Så nydelig du var i bunad :-) Min blir bare mindre og mindre der den henger i skapet... skjønner ikke hva det kommer av *lol*

  SvarSlett
 6. så flotte 17 mai bilder heidi!Du er så fin i nordlandsbunaden din.Ungene var så flotte musikanter.Det var et flott familiebilde av dere alle.Regner med at disse blir scrappet snart:D

  SvarSlett
 7. Hei og takk for fin kommentar.

  Jeg har forespurt Prima, og dette er hva jeg fikk til svar;

  She can always go straight to

  www.primamarketinginc.com

  and click on gallery...there are links there to submit for the contest.

  Er det dette du har prøvd?

  I tillegg lurte de også på hvilken e-mail adr du hadde forsøkt å kontakte dem på?

  Ta gjerne kontakt igjen med meg om det er noe, og ha en fin dag! Lykke til! ;-)

  SvarSlett