onsdag 20. mai 2009

Mai utfordring hos ett trykk


Jeg har tatt mai utfordringen hos ett trykk og laget et kort i fagene lilla og turkis. Turkis er en av mine yndlingsfarger men lilla er det ikke! Så, det var litt vanskelig dette. Jeg har fått noen nydelige sommerstempler i posten men du verden så vanskelig disse stemplene var å male. Mange detaljer og små små detaljer. Jeg har funnet ut at jeg nok m¨å øve mer på Hanglar og Magnolia før jeg maler dette nye stemplet igjen eller et av de andre i serien - for dette var ikke for nybegynnere. Jeg har tenkt å gi dette til en dame i nabolaget som nettopp har fyllt 40 år.

11 kommentarer:

 1. Dette var et skikkelig vårlig og koselig kort Heidi! Nydelig var det!Er også imponert over malingen av dette! Så jo denne nye serien din med stempler hos deg på 17.mai og min reaksjon var at "dette hadde aldri jeg fått til" hihi,men synes hu har klart det veldig fint jeg og øvelse gjkør mester,vet du!:)Liker både turkis og lilla jeg og synes det passe kjempe lekkert sammen...tror ikke jeg selv har blandet de fargene før men synes det fungerte utmerket jeg!:) Stooor onsdags klem fra meg!;)

  SvarSlett
 2. Kjempestilig kort, Heidi! Ser jo at det er pirkemotiv, men synes du hadde fargelagt helt nydelig, jeg!

  Nydelig var du også i Nordlandsbunaden, jeg har samme sort (med røtter i Ballangen) men den krymper faretruende fra år til år, synes jeg *hihi*

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Så flott kort du har laget til utfordringen. Lilla er en sjelden farge jeg også bruker men lilla er jo igrunnen ganske så fint alikevel. Stilig med sømmen rundt rundingen og flott malt bilde.

  Ønsker deg samtidig en riktig god helg.

  SvarSlett
 4. Nyyydelig kort!!
  Lekkert malt motiv!

  Og så nyydelige bilder av deg og familien!

  Klem fra Maya:)

  SvarSlett
 5. Vilket jättefint kort! Underbara detljer och ursöt stämpel! Gillar mycket!

  SvarSlett
 6. Nydelig kort! Kjempesøtt stempel:)

  SvarSlett
 7. veldig fint bursdagskort dette her.Det er vanskelig å lage kort med kun to farger.men det syns jeg du klarte bra.stempelet var også flott,men ser som du sa litt vanskelig å male:D

  SvarSlett
 8. Så nydelig kort. Likte veldig godt de fargene. Turkis er en av mine yndligsfarger også, og lille er heller ikke så ille, men sammen... Ante ikke at det kunne bli så fint.

  Enig i at noen av de nye stemplene virkelig er en utfordring. Synes du fikk det ordentlig fint til.

  SvarSlett
 9. Så lekkert det ble med disse fargene!!! Skikkelig flott kort du har laget:)

  God helg til deg og dine:)

  SvarSlett
 10. Kjempefint kort du har laget. Skjønner at du synes det er vanskelig å male så detaljerte motiver, slet fælt med et Sara Kay-stempel for en stund siden, det var masse detaljer på det også.. Men du har greid det kjempefint du, da! :-)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett