fredag 15. mai 2009

Grand Prix bonus oppgave - scrapping the music på norskI dag er den eneste dagen jeg og Jenny kunne sette oss ned sammen og scrappe. Vi har scrappet en bonusoppgave hos Smn og den handler om tekster fra grand prix låter.

Jenny ville scrappe om "sommer og skolefri" - en sang sunget av Malin Reitan i Melodi Grand prix junior. Hun har scrappet bilder av seg og en venninne på badestranda forrige sommer. Jenny har brukt rosa bazzil bling, ark fra trendy papir, et annet mønsterark, qk sunshine, blomster punchet ut og knapper inni.

Jeg har brukt sangen "Duett" av Bettan og Jan werner som utgangspunkt. Hadde duett bilde av barna fra sommeren 2007 (da det regnet HELE sommeren og vi måtte finne på mange inneaktiviteter!). qk zoe tittel, qk noter på puter, qk stjerner, qk brads, bazzil og mønsterark.
Veldig morsom oppgave! Jeg og Jenny har kost oss sammen når vi har scrappet og hun har gjort alt selv! Jenny er nettopp blitt 11 år.

9 kommentarer:

 1. Det var to virkelig flotte LO'er. Jenny sin var jo virkelig frisk og sommerlig. Lengter veldig etter sommeren når jeg ser slike bilder, men nå er den vel innen rekkevidde. :)

  Likte veldig godt fargene på LO'en din også. Også var det så fint med stjernene og notene.

  Så bra at dere rakk å delta.

  SvarSlett
 2. Genial løsning Heidi... Jeg like de begge to:) Datteren din er kjempeflink...

  God 17.mai
  klem
  Angella

  SvarSlett
 3. Så bra at dere rakk fristen!:) Jenny,LOen din er kjempe fin! Liker veldig godt de friske fargene du har brukt,bruker masse bazzill bling selv også. Blomsten du har brukt som tag var kjempe fin og passet veldig godt inn på siden din. Og retro-blomstene er også kjempe søte! Og ikke minst passer jo QK alfabetet Sunshine perfekt inn på en LO som heter Sommer og skolefri!;) Jeg heier på deg og mamma altså!:)
  Heidi,LOen din ble helt super. Likte den blå kontrastrammen rundt bildene(passer enda bedre i virkeligheten enn på bildet), spessielt til stripen i Jenny sitt hår!:)Det orange og brune tar opp endel av fargene på Leons klær. Bra tittel til bildet og med stjernene og notene synes jeg du satte prikken over i´en!:) Heier på dere,heia heia!;) Tilføyer at jeg gleder meg masse til å feire 17.mai med dere og høre Jenny og Leon spille i toget!!! Klem

  SvarSlett
 4. Wow - så flink du er Jenny!! Det var en kjempeflott LO du har laget her!!! Flotte bilder av deg og venninnen din:)

  Kult med stjernene og notene på din Heidi:)

  Håper dere får flere muligheter til å scrappe sammen :)

  Ønsker dere en flott 17.mai:)

  SvarSlett
 5. Du verden så flink datteren din er til å scrappe. Jeg er meget imponert, og her passet jo bildene perfekt til tittlene.

  Kjempeflotte sider begge to.

  SvarSlett
 6. Hallo, du. Det va to kjempefine LO'er. Er imponert over Jenny sin, ho er blitt skikkelig flink!!

  Og du er sannelig ikke værtst du heller :). Den har en så nydelig helhet ioppsett opg fargevalg.

  I dag er det lørdag og her har det gått i ett kjør i hele dag. Mye som skal gjøres om våren. kristian lurte veldig på om det var fordi det er 17. mai i morra at vi skulle sette poteter i dag... Det er det ikke, men det passa seg sånn.

  Scrapping har det blitt heller lite av, men det kommer vel tider til det også. Nå må jeg lage en plakat og så er det kveldsmat av det gode slaget mens vi nyter MGP alt vi kan.

  Ha en nydelig 17. mai, Heidi. Vi snakkes! Klem

  SvarSlett
 7. Kjempeflotte lo'er fra dere begge to!! Flotte farger og flott pyntet!!

  SvarSlett
 8. Så fine LO'er:)
  Så flott at dere rakk fristen da:)

  Du er kjempeflink, Jenny!
  Du har valgt fine farger sammen, og plassert ting så fint på siden din:) Likte veldig godt de blomstene som ligger oppå hverandre og med knapper på - de var veldig fine:)

  SvarSlett
 9. Så flotte skisser dette var. Jenny,din skisse var veldig søt.en flott låt å lage skisse av.Fine bilder og fine farger og ark til.Du er kjempeflink jenny:D
  og din var også veldig flott heidi.Bildene var jo så flotte og fortjente å bli scrappa med!

  SvarSlett