torsdag 7. mai 2009

Russetid!


Tenk at jeg var russ i 1988 - i forrige århundre med andre ord! Det får meg til å føle meg litt gammel. Det var datteren min som fant russekortet av meg og de ble begge to i ekstase og ville ha russekortet til mamma. Godt å ha scanner i slike tilfeller! Jeg har printet russekortet ut i litt større størrelse og fant ut jeg vil scrappe det. Scrappehuset har en utfordring hvor man skal scrappe freestyle. Det er ikke en sjanger jeg beherser særlig godt. Men jeg har gjort mitt beste. Synes de nye papirene til 3ndy papir er veldig søte. Har stemplet bokstavene med et clear stamp alfabet som jeg ikke husker hva heter. 88 er to o'er satt oppå hverandre. Litt blomster og litt tegnede hjærner og utklipp fra mønsterark - vips så var Lo'en ferdig! Lo'en er 12 x 12 stor!


Jeg er forresten grodd. Kan endelig si at "enden er god" og jeg har begynt å trene litt. Veldig deilig men fy søren så støl man blir av styrketrening når man ikke har trent på noen uker! Nå er det på tide å legge seg. Klokken er snart midnatt!

9 kommentarer:

 1. Hei på deg! Så stilig denne var!Masse friske herlige farger,fugler,blomster og skyer...:) Også så morsom idé, har aldri tenkt på at jeg kan scrappe mitt gamle russekort...syne det er lenge siden jeg også var russ jeg og det var i 95. ;) Klem

  SvarSlett
 2. Her inne var det jammen meg lenge siden jeg har vært. Tusen takk for flott kommentar i bloggen min.

  Du verden så masse flotte lo'er du har laget. Jeg må rett og slett legge deg til i min blogg så jeg kan følge med fremover for her var det masse lo'er å få inspirasjon ifra. Den lo'en som heter en smak av honning var skikkelig lekker. Og denne siste her fra russetiden var jo også skikkelig kreativ. Liker veldig godt stilen din.

  SvarSlett
 3. Sånn en utrolig flott freestyle LO. Denne var virkelig frisk og fin i fargene og så smart det var å scanne kortet og blåse det opp før du printet det på nytt.
  Nå har du et evig minne som er kos å se tilbake på.
  Håper du får en nydelig dag

  SvarSlett
 4. Hei..., så morosmt å finne igjen en sånn gammel skatt som et russekort er. Skjønner godt at døtrene dine ble helt i ekstase... :O)

  En LO rundt temaet er som alle scrappere vet en super måte å forevige et minne. Layouten din er kjempeflott, syns du behersker freestyle veldig bra!

  Ha en kjempfin og kreativ weekend!

  Klem fra Synnøve

  SvarSlett
 5. Dette var stilig! :-) Har ikke så mye greie på LO`er, men å være russ i -88 har jeg iallefall litt greie på.. *ler* Huff, det begynner å bli lenge siden, he,he...
  Ha en flott maihelg!

  SvarSlett
 6. Høhøh, kul side! Digger at du brukte russekortet, du ligner jo på deg selv ennå, jo :D

  Russ 87 her, har ingen igjen av mine gamle russekort - men tror du ikke de fantes lell, komiteen hadde funnet det frem blandt flere ifm gjensynstreffet i 2007... Joa, jeg lastet det ned *gliz* Vet ikke om det egner seg for publisering, jeg var så inmari TEIT på den tida både inni og uttapå ;)

  SvarSlett
 7. Morsom Lo, herlige farger! Har selv tenkt på å scrappe russekortet mitt, nå ble jeg jammen inspirert til å lete etter det på loftet! Kjempetøff overskrift!

  SvarSlett
 8. Stilig LO. Herlige farger og detaljer. Å tenke på at en var russ i forrige århundre får en jo til å tenke at en er gammel (var selv russ i ´89)Men det heter jo så fint at en er ikke eldre enn man føler seg;)og da er vi jo ikke så gamle;)

  SvarSlett
 9. Så utrolig flott denne var!!! Herlg freestyle:)

  Takk for at du deltar:)

  SvarSlett