lørdag 2. mai 2009

National Scrapping day!

Gratulerer med dagen, det er national scrapping day! I hvertfall feirer de dette i USA og på "scrapping the music på norsk" har de en markering av dagen med premie. Det du må gjøre er å besøke nettsiden og der får du alle de instrukser du trenger! Besøk dem her: http://scrappingthemusic-norge.blogspot.com/

Jeg har ingen favorittscrappere der ute. Jeg liker (les elsker) bloggverden hvor jeg kan surfe litt rundt og besøke andre scrappere. De norske scrapperne er mine favoritter - helt klart! Jeg abonnerer på et blad fra USA, Scrapbooking etc" og kommer ikke til å fornye abonnementet når det går ut!

Utfordringsbloggene er veldig fine å hente inspirasjon fra. Scrapping the music på norsk har sangtekster som virkelig har fått meg til å innse hvor mange titler man faktisk kan hente i en sang! Jeg har faktisk fått litt mer sans for norske artister etter at dere kom på banen i bloggverden.

Jeg scrapper for meg selv og familien. Noen ganger scrapper jeg til noen få rundt meg som jeg er litt ekstra glad i. Det blir små bøker og noen album har det også blitt. Jeg scrapper fordi det gjør meg glad. Jeg har fått en hobby hvor jeg aldri blir utlært og hvor jeg ser at jeg utvikler meg. Jeg har ikke minst truffet veldig mange mennesker live og via nett som har samme hobby som meg - og det synes jeg er ufattelig koselig.

Vinteren har blitt overkommelig etter at jeg begynte å scrappe. Hvis vi snør ned er det veldig vanskelig å bevege seg utendørs for meg og da kan jeg jo scrappe non stop uten å få dårlig samvittighet fordi jeg ikke er ute og får luft! Vinteren har blitt en ok årstid etter at jeg begynte å scrappe og det er jammen ikke verst det heller!

Så har vi blitt litt fattigere etter at jeg begynte å scrappe. Men, noe må jo bruke pengene på!

3 kommentarer:

 1. Så bra at scrapping har fått vinteren til å bli litt mer ok:)
  Det er godt å ha noe man liker godt og gleder seg over når man ikke kan bevege seg som man vil.
  Jeg ser på scrappesakene mine som en skjult formue, penger i madrassen liksom. Vi kan aldri bli fattige vi, sier jeg til mannen min, for vi kan jo bare selge scrappesakene mine og da får vi masse penger:) Men, det sitter langt inne å selge det altså! Det er jo en investering i minner for kommende generasjoner, så det er jo ikke så ille:)

  Håper du har hatt en fin dag:)

  SvarSlett
 2. hehe...litt for mye penger??? Det er bare forbokstaven. Jeg er snart blakk for i år:)

  DEt er lenge jeg har vært innom deg nå Heidi...Du er så flink til å scrappe, nesten litt misunnelig. Dette er noe jeg ikke har prøvd meg på...og tør jeg det heller. Har ikke råd...hehe!

  God søndag!
  Angella

  SvarSlett
 3. Så flott innlegg.Jeg syns det er bra at du har klart å snu en negativ tid som vinteren har vært for deg, om til noe så positivt.

  SvarSlett