lørdag 5. desember 2009

En hektisk hverdag!


Jo da, jeg lever i beste velgående! Har vært ganske hektisk hos oss etter at vi bestemte oss for å pusse opp begge soverommene til barna. Jenny har soverom på loft og det var umalt furu. Veldig mørkt og dystert synetes vi og dette er det siste furu rommet som er malt nå. Ble veldig fint og Jenny storkoser seg. Alt på rommet til Jenny havnet i loftstua mi (hobbykroken) mens vi holdt på der. Umulig å drive med scrapping da! Så tok vi Leon sitt rom nede og da hadde vi alle møblene hans og trommesettet i stua mens det holdt på. Det siste jeg tenkte på i denne perioden var scrapping. I dag henger vi opp gardiner og i går kom listene opp på rommet til Leon. Så, vi er jo egentlig ferdig! Har litt igjen og rydde for mye av det de hadde var de blitt for store til og nå skal vi prøve å gi det videre. Har ikke så mye lagringsplass og da må man tenke.


Her er noen av flere kort jeg har laget siden jeg sist postet noe på bloggen min og jeg prøver i år og lage kort i alle mulige stilarter. Noe blir enkelt og det er greit. Det viktigste er at jeg koser meg med å lage kort som skal sendes videre til familie og venner. Det er noe som gir meg julestemning og glede!

I helgen skal jeg lage flere julekort og besøke bloggene deres - for nå begynner virkelig abstinensene å gjøre seg gjeldene! Har besøkt bestevenn sin blogg nå nettopp og der lå det en veldig koselig award til meg med koselig kommentar! Det er da ikke vanskelig å bli perlevenn med deg, Hege bestevenn - og det er koselig å ha en slik hobby som lager vennskap. Jeg skal sende awarden videre i neste innlegg - for nå må jeg se hvordan rommet til Leon har blitt med gardiner!!!


4 kommentarer:

 1. Hei kjære venn!
  Jeg sitter for tiden og retter og retter... det er så kjedelig, men også en del av lærerjobben...innimellom er det noen gullkorn og det jo gledelig.
  Så det blir få kort fra meg også om dagen.

  Regner med at begge barna er kjempeglade for "nye" rom...så flott!

  kos deg videre i helga.
  klem fra Angella

  SvarSlett
 2. Så mange fine kort. Pene alle sammen. Gjør ikke noe at det er enkelt når det er pent. Og enkelt, - hva er det? Ikke dine, du har tenkt på hvert av kortene og brukt av din tid. Flott å få for mottagerne. Gleder meg til å se rommene til barna. Med lister og gardiner gjør man den siste detaljen klar, mange venter med det og blir aldri ferdig! Gratulerer.

  SvarSlett
 3. Så deilig å bli ferdig med oppussing til jul! Men er ikke så festlig når en står midt oppe i det;)
  Flotte julekort du har laget Heidi!
  Veldig stilrene og fine.
  Ha en fortsatt fin adventstid!

  SvarSlett
 4. fiiine kort du har laget.
  ble litt hektisk her og med en plutselig helrenovering av badet.
  mamma og pappa er dumme som finner på sånt nå før jul! bare fordi det liksom er fuktskadet...

  SvarSlett