lørdag 26. desember 2009

Takk for gaven - et juleønskeJeg er i julestemning og da måtte jeg scrappe noen julebilder. Dette fotografiet er det 3 år siden jeg tok. Jenny hadde fått en cd, Malins jul, av Leon og her takker hun han av hele sitt hjerte. Synes bilde er så godt. Helt ny scanner og får ikke til å scanne. Blir foto av Lo'en i stedet for og det er ikke like fint som å scanne Lo'en. Men men, :=)

Scrapping the music på norsk har denne utfordringen. Oppgaven heter "Juleønske" og Jenny hadde veldig ønsket seg cd'en med Malin Reitan denne julen. Det er deilig å få noe man ønsker seg og ikke tar det for gitt at man får det. Kun da viser man en slik glede.

11 kommentarer:

 1. NEi og nei har du sett for et nyyydelig bilde av favoritt ungene mine! Er ikke disse herlige så vet ikke jeg!!! :) :) :) Nydelig blinkskudd,tatt akkurat i rette øyeblikk,og bildet sier jo alt her da! :) Kjempe koselig jule LO med koselig ark og pynt! :)

  NB: Må legge til at jeg fikk sigma 18-200 linse på julaften og holdt på å gå fra konsepten av glede!!! Jippi! ;) Klem

  SvarSlett
 2. Koselig LO med et fantastisk flott bilde.:)
  Flotte bilder fra julaften i forrige post også.
  Ønsker deg og dine en fortsatt flott jul.:)

  SvarSlett
 3. Helt tydelig at hun var fornøyd med gaven hun hadde fått. Kjempemorsomt å få det man virkelig ønsker seg, og her oser det glede og takknemlighet. Et flott øyeblikk å ta vare på.

  Takk for at du deltar. :)
  Ønsker deg fortsatt god jul og godt nyttår.

  SvarSlett
 4. super lækkert layout og et kært minde

  SvarSlett
 5. Så hærlig dette bildet var! Ser jo hvor glad hun ble!
  Knallfin LO!

  Håper du får flotte romjulsdager også, og et skikkelig godt kreativt nytt år!!!
  Klemmer fra meg!

  SvarSlett
 6. Nyyydelig bilde!
  Det er slikt som heter juleglede

  SvarSlett
 7. Nydelig situasjonsbilde, og nydelig oppsett.

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Se bloggen vår!

  SvarSlett
 9. Åååå for et nydelig bilde, og en koselig LO ble det. Håper du har hatt en fin jul, og ønsker deg og dine et godt nytt år. klem

  SvarSlett
 10. Godt nytt år, Heidi:O) Her var det lenge siden jeg har vært innom. Flotte julekort, og denne LO'en er jo bare såååå koselig, nydelige unger.
  Håper du og dine har hatt en herlig jule tid.
  Klem, Nancy;O)

  SvarSlett
 11. For en fantastisk flott LO. Bildet er et blinkskudd og sida ellers bare fremhever det. Nydelig.

  Tusen takk for et koselig stempel (som jeg ikke har fra før) og et helt nydelig julekort. Setter så stor pris på det du lager. Og at du har tatt deg tid til å skrive et så langt julebrev bare til meg. TUSEN TAKK! Det brevet er det jeg setter aller mest pris på av juleposten.

  Håper du får et fantastisk flott år. Ser fram til å bli enda litt mer kjent med deg. Og hvem veit, kanskje vi til og med treffes :)

  Klem

  SvarSlett