tirsdag 8. desember 2009

Julegaver hos Scrapping the music på norsk

Hos Scrapping the music på norsk (http://scrappingthemusic-norge.blogspot.com/2009/12/tid-for-julegaver.html) skal de gi bort tre julegaver som garantert inneholder noe med scapping - og det ønsker jeg meg jo selvsagt!!! For slike gaver er kjekt å ha og man får garantert bruk for det en vakker dag - for å sitere Øystein Sunde!

Ja, ellers nærmer jula seg raskt! Og egentlig har jeg ikke så mange ønsker (borsett fra scrappesaker da!). Jeg er veldig glad i å lese men det er ikke så mange i nærmeste familie som deler denne interessen og de vet jo slettes ikke hva jeg leser. Så bøker får jeg ytterst sjelden og ender opp med selv å kjøpe boka i paper back etterhvert. Men det er greit. I år har jeg vært rundt og kjøpt gaver til familie og venner og jeg tror det er to gaveideer som jeg virkelig har falt for og ønsker meg. Den ene var en stilig byste på et stativ iført flott kjole og med knagger over bysten til å henge opp smykker på. Den var bare så flott og jeg har aldri sett en slik før. Så har jeg vært på Black Design og kjøpt julegaver der og da har jeg fått øye på de nydeligste englefigurer skjært ut i tre. Da tenkte jeg at en slik en ønsker jeg meg virkelig!!!

Ellers ønsker jeg meg sånne litt uoppnåelige ønsker som bedre helse, en nyre som ikke verker og akkurat passe med snø slik at jeg kommer meg frem i vintermånedene. Det der med bedre helse vurderer jeg veldig å gi meg selv i form av trening og litt mer riktig fokus. Har lyst å svømme og kanskje må jeg innse at jeg bare må kjøre langt for å finne et basseng og gjøre det ukentlig. Alle basseng i nærområde er ikke tilgjengelige for meg med trapper og styr. Men har man lov til å kapitulere for det? Nei, tenker jeg! Ok - dette var litt om julegaver og ønsker fra meg. Må bare sette inn denne tegneseriestripen om Erling som ønsker seg piggdekk på stolen. Kanskje jeg også skulle ønsket meg det, he he...

5 kommentarer:

 1. Svømming i Bærum med scrapping etterpå? To fruer! i et smekk! Ikke så dumt! God jul, og gleder meg til å se deg på fredag.

  SvarSlett
 2. Jeg skulle ønske jeg kunne oppfylle ditt uoppnåelige ønske! Hvis svømming gjør deg godt så burde du gi deg sjøl i gave å kjøre den ekstra biten - i det lange løp kan det lønne seg vet du...

  Og mens du venter på den bedre helsa, så kanskje du er heldig og vinner en av scrappepakkene fra oss:)

  SvarSlett
 3. Det var fine julegaveønsker.:)
  Håper du får noe av det du ønsker deg til jul, og at du får en fortsatt flott førjulstid.
  Ha en koselig kveld.:D

  SvarSlett
 4. Ja svømming i Bærum med deg hver uke hadde jo vært koselig. 14 mil t/retur for å svømme høres litt langt ut, bestevenn! Men, på den andre siden - jeg liker jo å kjøre bil!

  SvarSlett
 5. Gjør det,gjør det, gjør det! :) Jeg heier på svømming i Bærum jeg også...da kan vi jo få ukentlig moro da jo! :) :) :) Ellers så digger jeg bare Erling altså...har du vært på hjemmesiden hans.... funkiserlig.no Ler meg i hjel av de rare tingene som er der...spill, flere serie striper og nett butikk! ;) Ta en titt! :)

  SvarSlett