fredag 25. desember 2009

God jul

I går var det julaften og det var deilig å begynne høytiden og senke skuldrene tre hakk. De siste to ukene har vært altfor stressende og noen dager fri og kanskje til fjells blir nok bra! Måtte bare legge inn noen bilder fra julaften - den store dagen.

Ungene spilte i kirken på julaften og Jenny spilte solo trompet sammen med orgelet. Det var bare utrolig vakkert. Julaften feiret vi hos Tores familie. Foreldrene hans er kommet hjem fra Spania hvor de bor og de synes det er kaldt i gamlelandet. Men akkurat nå er det flott ute. Et par minus grader og snæ - idyllisk. Planlegger å kle på meg og gå ut og ta bilder i morgen. I dag har det vært en innedag og det har også vært deilig.

God jul alle sammen - kos dere i høytiden!

4 kommentarer:

 1. Så fine og koselige bilder. Og nydelige barn.

  SvarSlett
 2. Såå flotte barn du har Heidi...
  Håper du har hatt en vakker jul og at du nyter disse fredfulle romjulsdagene:) Jeg ble ferdig i siste liten...men dessverre manglet jeg julekort. Får se om det blir tid til noen i romjula:)

  Kos deg videre!
  Juleklem fra Angella

  SvarSlett
 3. God romjul kjære venn! :) Herlige bilder fra julekvelden deres...Særlig det av deg og nissen,hihi! ;) Og kjempe koselig bilde av ungene sammen! ;) Klem

  SvarSlett
 4. Nissen er forresten min nevø på 16 år. Han er bare blitt så stor, nesten 190 cm høy og det er jo nesten en halv meter lengre enn meg! Ikke rart jeg ser opp til han!!!

  SvarSlett