onsdag 27. april 2011

Et bursdagskort

Endelig somler jeg meg til legge ut dette påskekortet som mannen min skal få på fredag. Da har han nemmelig bursdag. Er veldig glad i dette Magnolia stemplet og har laget et kort i farger som ikke er helt typisk meg. Men, liker fargene godt så det blir nok flere kort med disse fargene utover våren.

I dag har jeg vært på Riksen og hatt tre måneder kontrollen etter hofteoperasjonen. Legen var veldig fornøyd og jeg får nå lov til å gjøre alt jeg vil. Men, det har jeg vel egentlig gjort de siste tre ukene, hi hi!
Regner med at jeg får utfordringer når jeg skal begynne å krabbe meg rundt på båten igjen. Balansen er i ulage og kroppen er litt tyngre etter å ha vært så mye i ro. Kommer til å slite litt fysisk i starten men det tror jeg bare jeg har godt av! Så møtte jeg Elise (Lambi) på Riksen og det er altid kjekt å ha noen å prate med. Jeg var med henne som moralsk støtte da hun tok blodprøver (jeg og Elise er ikke glad i slike nåler) og så bar det hjem igjen midt i tykkeste rushtraffikken. I morgen er det en ny dag med nye utfordringer og jeg skal på hobbyloftet og kose meg med et DT kort for Kort o mainia.

Vil gjerne delta i følgende utfordringer med kortet:
1)Sukkersøtt - tema egg
2)Scrappekammeret - anything goes!
3)wild orchid challenge - white + 2

13 kommentarer:

 1. Hei du min skjønne! Takk for hyggelig og moralsk støtte idag! Var så glad for at du ventet på meg! :) Ble et stempel, ark og lim på meg idag på Bikuben, hihi. :) Dette kortet ditt var nydelig. Tilda i egget er veldig søt! :) og gulfargene er så vamen og glade! Synes de gule epleblomstene var var utrolig søte og mønsterarket var så nydelig! :) Flinke du! Ønsker deg en god natt med bare søte drømmer! Kjempe klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Denne Tildan er utrolig søt :-)...å korte er bare så nydelig :-) Så bra att legene var fornøyd med deg :-)...å så fikk du jo vært moralsk støtt for Elise også :-)Seint igjen gitt ;-) Natta Heidi :-)

  SvarSlett
 3. Nydelig kort du har laget. Vakkert med gult, kjenner at det gjør godt med den fargen nå. Kjempeflott at hoften er blitt så bra. Du er flink til å komme deg i form igjen og har også vært flink til å ta det litt med ro når du skulle og måtte det. Bra for Elise at du hadde kontrollen idag, av og til er man bare heldige med tidspunktet! Ønsker deg en super uke.

  SvarSlett
 4. Nydelig kort i friske flotte farger. Nydelig pyntet og et kjempefint motiv.
  klem :)

  SvarSlett
 5. Så bra at du har smurt deg med tålmodighet og vært flink til å passe på deg selv! Det har gitt resultater:-)...blir godt å kunne gjøre akkurat som du vil igjen!! Et nyyydelig kort med super søtt motiv og herlige farger!!! Hils mannen og gratuler med morgendagen:-) Ha en fin bursdagsfeiring alle sammen!
  Kos deg på hobbyloftet idag Heidi!!
  Ønsker deg en fin dag! Klem Laila.

  SvarSlett
 6. Så bra med positive nyheter fra legen! Og det er alltid godt med moralsk støtte... :)
  Nydelig kort, stemplet var så søtt og likte virkelig fargene. :)

  SvarSlett
 7. Så herlig og vårlig frisk kort du har laget, Heidi - blir ordentlig glad av å se på det :-)) Skjønt motiv, og vakre blomster + farger.
  Kos dere med fødselsdagsfeiring i morgen, gratulerer til Tore !
  Godt at både legen og du er fornøyd med den nye hoften, du får ta godt vare på den - og DEG !
  Klem
  T.

  SvarSlett
 8. Nydelig vårkort, til å bli glad av:))
  Flott at kroppen begynner å komme i vater igjen etter det store inngrepet.

  Klem Sissel

  SvarSlett
 9. Herlig kort i flotte farger, Heidi:O) Enig med deg, det motivet er kjempe fint, nydelig farget. Lekkert oppsett.
  Takk for at du deltar hos Sukkersött, lykke til!
  Klem, Nancy;O)

  SvarSlett
 10. Så koselig påskekort Heidi! Veldig søtt motiv, og fargene var nydelige da. Lekkert pyntet.
  Så flott at doperasjonen var vellykket!
  Ønsker deg en flott helg!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 11. Så herlig kort, Heidi! :) Nydelig farger syns jeg. Og stempelmotivet er jo også veldig koselig da. Flott kort, som jeg nok kan tenke meg mannen din blir glad for! Ha en fin bursdagshelg! Klem fra Jeanette :)

  SvarSlett
 12. Dette var et koselig kort i påskefarger :)

  SvarSlett
 13. For et nydelig kort! Skikkelig sommerlig og herlig!
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret,
  klem
  Ingrid

  SvarSlett