onsdag 6. april 2011

Picture and scrap

I keld har jeg koset meg på hobbyloftet mitt. Iphonen har stått i dokkingstasjonen og spilt en mix av mine favoirttsanger som er lagret på hardisken og jeg har scrappet og kost meg. Ble et kort med utgangspunkt i et bilde som jeg fant inne hos Picture and scrap (http://pictureandscrap.blogspot.com/). Jeg vet ikke hvem mottaker av dette kortet er enda så jeg har utelatt og stemple på tekst enda. Noen ganger blir det best slik og så får det ferdigstilles når behovet melder seg. 

Ellers har jeg kranglet med skriveren min i dag. Den skriver ut svarte felt som blått og digi stempler stemples ut i blågrått! Ikke mye fint. Ringte Canon Help desk i dag men deres råd hjalp ikke i det hele tatt. Skreiv ut flere små vintage bilder i kveld - dette bildet klarte seg ganske så bra men det andre bildet man kan velge inne hos "picture and scrap" det fikk neonflekker i blått der hvor det i utgangspunktet var svarte områder! Fysjomfysjom!!! Må levere maskinen til forhandler så fort jeg orker å kjøre inn til Oslo. Blir nok i morgen (onsdag 6. april) det! Natta klem:=)

16 kommentarer:

 1. Kjempe flott kort :-) Så bra att scrappe formen har kommet tilbake :-) Håper du får orden på skriveren, for det er ganske frustrerende å få ut slkie dårlige utskrifter.Dette bilde er i grunden ganske fint.Stilig med den boksiden bak.Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 2. knallherlig fargevalg her......digger det...
  -ha en fin fin dag

  SvarSlett
 3. Ett underbart kort du har gjort.Ha en bra dag och hoppas du får ordning på din skrivare.

  SvarSlett
 4. Kjempefint kort du har laget =)Dere er heldige som har skriver, min er pakket bort og nedstøvet. Den nekter å samarbeide. Må vel kjøpe ny. Swirlene du har brukt på kortet var jo bare så fine. Hvor har du kjøpt di ? MÅ HA =)

  Tusen takk for kommentaren inne hos meg =)

  hilsen Marielle

  SvarSlett
 5. Huff og huff, neon farger til vintage høres ikke veldig lekkert ut. Men dette bildet var nydelig.
  Likte også den swirlen din. Har noen selv, men liker dem ikke helt. De passer aaaldri på det jeg lager.
  Ha en fin dag. Klem :o)

  SvarSlett
 6. Så nydelig dette ble, Heidi, godt at du hvertfall fikk ut et bra bilde :-) Veldig fint med det blå som går igjen både på kjole og på kortet. Bildet er jo så utrolig fint. Stilig med swirlen også.
  Ønsker deg en fin dag i dag.
  (Kanskje det er en toner eller farge du mangler på skriveren ? MIn blir hvertfall helt neongul når jeg mangler f eks rødfarge..) Lykke til.
  Klem
  T:

  SvarSlett
 7. Nydleig kort dette her Heidi og morsomt å se noe i vintagestilen fra din kant!
  Ikke morsomt med kranglete skrivere og vil du ha selskap til byen så sier du i fra.

  Klem

  SvarSlett
 8. Vakkert kort, Heidi. Stilig med boksiden og kakeservietten. Lekkert med swirlene. Likte godt fargesammensetningene dine. Var så fint med den rosa blomsten i det ene hjørnet og brune og krem i det andre. Ha en fin dag og lykke til med skriveren. Nå har heldigvis den tykke fæle tåka lettet, og solen stråler:) Klem

  SvarSlett
 9. Så nydelig kort Heidi! :) Så fint det gammeldagse bilde, boksiden og de lekre swirlene! :) Og du har blitt rå på disse kakeserviettene...glad jeg gå deg dem! :) Ha en fin dag god vennen min! Klem

  SvarSlett
 10. Takker for koselig ord i bloggen min og nå er jeg her. Dette kortet var aldeles nydelig og kjempefint med den boksiden bak. En god ide å ta md seg videre. Ellers var det mye flott i bloggen din og titter gjerne innom igjen. Klem Bente.

  SvarSlett
 11. Åhh så lekkert kort, nydelige farger, håper du har fått orden på skriveren din, kjedelig når teknikken ikke vil samarbeide.
  klem Sissel

  SvarSlett
 12. Så nydelig kort, flott med boksiden :)
  klem :)

  SvarSlett
 13. Åååå så lekkert og flott kort! Flott pyntet og nydelig med blomstene og sommerfuglene.

  Tusen takk for at du deltar i Picture and scrap sin utfordring:)

  Klem Mette

  SvarSlett
 14. Nydelig kort du har laget, og håper du får orden på skriveren din snart. Ikke noe morsomt å få bremset kreativiteten pga den. :)

  SvarSlett
 15. Ååå så nydelig. Sarte vakre farger og så vakkert pyntet. Likte veldig godt boksiden og swirlene.

  Tusen takk for koselig kommentar hos meg.

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 16. ahhhhh nydelig Takk for at du deltar på Picture and scrap klem Marion

  SvarSlett