fredag 8. april 2011

Trykkpressa!

Måtte jo lage et kort til Trykkpressa denne gangen (man må ha med en fugl og den fuglen jeg har benyttet er egentlig en knapp). Begynte på kortet på Ski og så har det blitt liggende. Men, gjorde det ferdig for to dager siden og nå er det godt å få blogget det. Denne piloten er en Magnolia stempel og jeg synes det er litt tøft! I dag er det blåsbortvær her jeg bor og jeg er så inderlig takknemmelig for at jeg ikke er på tur med danskeferga eller lignende (men det er jeg jo nesten aldri). Hater svære bølger og store båter - går ned for telling ganske raskt da! Men gi meg en liten båt og bølger og det går bra! Merkelig det der. I hvertfall er det mye man kan være taknemmelig for. I går var vår sønn Leon på 10 år på sin første date! Han lagde posekort til "kjæresten" og puttet sjokolade oppi og så gikk de på kino mens far gikk på clas Olsen. Har bilder av de små turtelduene og skal nok scrappe dem når skriveren er blitt frisk!

Ha en god helg, folkens og vi tastes!
Klem Heidi

10 kommentarer:

 1. Dette kjempe flotte kortet var min sønn så heldig å få igår!! Veldig koselig Heidi..og gaven er allerede tatt i bruk:-) Tusen takk!!
  Utrolig flott fargelagt motiv..du er blitt en racer til å fargelegge:-) Tøffe detaljer, fine farger og super koselig hilsen inni!!

  Ha en fin fredag og god helg! Sees over helga:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Så stilig kort :-) Denne karen er da bare så flott :-)Fine papirer og søt pynting :-) Liker spesielt godt denne hjørne teksten din :-) Ha en super helg,Heidi :-) Gleder meg til å se "date" lo'n ;-)

  SvarSlett
 3. stilig pilot kort! Og ett flott magnolia motiv. Godt å få ferdig kort så de ikke blir liggende uferdige. Å så fint at mottaker ble fornøyd :-)
  Ja de fine kattungene må jeg jo reklamere litt for. Bare så synd at de blir store så fort!
  Tenker det blir kortlaging når du kommer hit i påska.Det blir koselig :-)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott kort, du er utrolig flink å trylle frem flotte kort! :D
  Så koselig at sønnen din var på date, de begynner tidlig.:) Eller så blir de stor så alt for fort...
  Ha en fortsatt superflott helg!

  SvarSlett
 5. Så søt pilot. Jeg må innrømme at mye vind oppi fly heller ikke er særlig moro. :) Date, ja. Det begynner å bli noen år siden jeg var på date, sist... ;)
  Håper skriver'n snart blir frisk! Ha en fin søndag, kjære deg! Klem fra Jeanette :)

  SvarSlett
 6. Så flott kort med stilige detlajer. Spennende og fine fargekombinasjoner. Blir morsomt å se LOen fra Leons date;) De starter tidlig. Så søt han er som hadde laget posekort til henne med sjokolade oppi. Skåret nok noen poeng der:) Ha en fin søndag. Håper du kan sitte å kose deg litt i solveggen i dag også. klem

  SvarSlett
 7. Denne Edwin'en så da usedvanlig stram og kjekk ut. Kjempestilig i kort.
  Ha en fiiin søndag. Klem :o)

  SvarSlett
 8. Kjempeflott kort og så nydelig fargelagt.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 9. Tøft pilot kort dette her! Ser at du har bruk deler av et gammelt mønster ark jeg selv har og ikke får til å bruke! Men dette ble kejmep tøft! Kult med globus tagen som også jo passet perfekt inn i tema her! Ha en flott dag! Klem

  SvarSlett