tirsdag 5. april 2011

Passion for Promarker # 94

Hei alle sammen. 
På tide med en ny oppgave hos PFP og denne gangen er det Maja som har valgt temaet som er
 : gult og rosa
Så finn frem Promakerne og fargelegg i vei!
Sponsor: Letraset (http://www.letraset.com/) og du kan vinne et "stamping kit".
Jeg har laget et posekort til Jenny sin venninne som nettopp har blitt 13 år. Hun er ei pastell-jente så det måtte bli dus rosa dette her. Jenny har hatt masse å gjøre med musikk og korps og har ikke hatt tid til å lage kort. Det er ganske så mye lekser også når man går i 7. klasse og neste høst er det ungdomsskolen som venter:=)

Beklager min labre innsats i bloggverden ellers. Er sliten om dagen og ikke helt frisk og så tar det visst litt tid å trene seg tilbake til der jeg var tidligere fysisk. Har egentlig ikke hatt sånn veldig driv etter å scrappe men har gjort det likevel og synes ikke jeg får det til slik jeg vil - så formen virker faktisk inn på scrappingen. Kan hende noen av dere andre der ute har følt det samme i perioder. Var på treff på Skedsmo på fredag. Det var veldig hyggelig og satt ved siden av Elise og Mona. Koste meg masse. Hadde kun med tusjer og klarte nesten ikke å fargelegge i det hele tatt og den dagen begynte jeg med ny antibiotika kur. Så, var ikke bra. Men det viktigste for meg den dagen ble det sosiale og det og se og prate med folk og det fikk jeg til og det var koselig.

Posekortet mitt skal delta på følgende utfordring forresten:14 kommentarer:

 1. This looks fantastic! The colours are beautiful!
  Hugs Nicolet

  SvarSlett
 2. Stilig kort. Synd du ikke er i form, men den kommer. Det er den slitsomme perioden naar man maa trene seg tilbake. Men det kommer til aa gaa bra etter hvert. Naa kommer snart baatsesongen, deilig frisk luft og mye inspirasjon. Jeg kjor i fingrene, var paa runde i scrappebutikker igaar. Ser at jeg har kjopt sammen punsjen du har brukt her.... Snakkes snart.

  SvarSlett
 3. Stilig kort i friske og herlige farger. Kult motiv og stilig med solbrillene. Ønsker deg fortsatt god bedring. Stor klem

  SvarSlett
 4. Hei Heidi. Takk for sist. Utrolig koselig med disse treffene.
  Og dette kortet var skikkelig lekkert. Denne fargekombinasjonen var midt i blinken for meg.
  Klem :o)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Flott posekort til en litt stor jente!
  Fikk så vidt se deg fredag, og det er jo flott du prioriterer å komme når formen ikke er på topp. Veldig koselig med treff!:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Knallstilig kort du har laget. Stilrent og rått rett og slatt = ) Digien var også kul

  SvarSlett
 7. Takk for sist :-) Hyggelig som alltid :-) Dette bursdags pose korte ble kjempe stilig :-) Rosa og gult er litt kult :-)Skal tenke litt på den ;-) Ha en flott kveld :-)

  SvarSlett
 8. stunning card heidi.i love the fantastic image, she looks great in this colour combo :D

  xx coops xx

  SvarSlett
 9. Stilig posekort. Likte toppen kjempegodt :)

  Håper du snart er på beina igjen, eller på hjul? Kjedelig når formen ikke er god. Men kjekt å se alle de nydelige korta du lager :)

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 10. FLott posekort Heidi...men nå må du huske å slappe av og bli helt frisk:)

  Ha en fin uke, kos deg!
  klem
  Angella

  SvarSlett
 11. Love your card the lavender and purple are so pretty together. A great job! Thanks for joining us this week at KKKG's challenge.

  SvarSlett
 12. Such a beautiful card.. Thanks for joining us at KKKG this week.. Hugs, Linda

  SvarSlett