onsdag 20. april 2011

Et god bedring kort!

Ja, da måtte jeg bare lage et god bedring kort før jeg dro fra sørlandet og hjem. Årsak: Hun som er gift med min far og er bestemor for barna våre har gått tur i skogen i det fine vårværet og så har hun sklidd på en issvull og brekt lårhalsen. Dette skjedde mandag sen ettermiddag. Hun dro seg hjemover med en stokk til hjelp og avstanden er over en kilometer fra stedet hun datt og hjem. Tror min far fikk sjokk da hun kom ålende over dørstokken hjemme hos dem. Så nektet hun å oppsøke lege for det var nok bare veldig forslått. Først dagen etter da hun ikke hadde sovet hele natta og fortsatt ikke kunne belaste benet ga hun opp og lot seg hjelpe til legevakta. Vi fikk besøkt henne såvidt før operasjonen i går og nå er hun ferdig operert og ved godt mot igjen. Tror min far satte pris på å ha oss der for vi pakket det vi visste hun ville trenge på sykehuset mens han virret rundt og klarte ikke å tenke klart i det hele tatt. Så, sånn er det med den saken! I kveld kjører jeg og ungene hjem. Vi har hatt noen flotte dager på sørlandet hos familie.

Sender dette kortet til følgende utfordringer:
1) Trykkpressa - tema fugler
2)Scrappekammeret - alt er tillatt
3)I love Promarker challenge blog - anything goes17 kommentarer:

 1. Er sikker på att dette korte varmer :-) Håper legnings prosessen går bra, og att hun snart er på beina igjen :-) Korte er kjempe søtt...å Tilda er aldeles nydelig :-) Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 2. Hi there Heidi. Fab creation. Lovely Tilda image and I love the way you have decorated this on the inside too. Thanks for joining us at I ♥ Promarkers this week.
  Tine :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig kort. Motivet er jo bare så søtt, og fargene var helt herlige. Veldig fint pyntet. Likte blondene og den lille fuglen veldig godt.

  Ønsker dere ei fin påske uten flere uhell.

  SvarSlett
 4. Jammen er hun tøff som klarte å åle seg hjem! Bra at du var der og kunne hjelpe til. Og utrolig så flott kort du har laget, nydelig motiv og farger. Klem til deg og god tur hjem.

  SvarSlett
 5. Men stakkars henne da, hørtes riktig ille ut.

  Et veldig kosleig kort du har laget

  God påske!

  SvarSlett
 6. Seriøst, hadde du med XXL'en på påsketur ?? Kortet er jo bare såå nydelig (eller posekortet :-)). Regner med at bestemor vil sette stor pris på dette, Heidi !
  Nydelig Tilda i flotte farger også :-)
  Kos deg hjemme i påsken, og du - kjør pent !!
  Klem
  T.

  SvarSlett
 7. Så nydelig kort du har laget. sikkert hyggelig å få et så fint kort som oppmuntring.Den Tilda'en tror jeg forresten ikke jeg har sett før.
  Klem :o)

  SvarSlett
 8. Kjempe flott god bedrings kort Heidi!! Huff, så uheldig hun var da...godt hun kom seg hjem og til behandling.

  Fortsatt god påske:-) Klem Laila.

  SvarSlett
 9. Lekkert kort! Herlig fugl du har brukt!

  Ønsker deg ei fin påske!
  Klem

  SvarSlett
 10. Uff, det hørtes ikke noe godt ut! Men kortet ditt ble bare utrolig søtt!!! Det fuglestemplet falt jeg helt for. Har brukt et par av stempeltrykka jeg fikk laga fra deg, på en av LOene fra Grorud-treffet (ligger i bloggen).

  SvarSlett
 11. Such a cute Tilda and a very sweet card :) Its all so pretty Heidi :)

  Love the lace and the cute little bird, and the inside is delightful.

  Thanks so much for joining us at I ♥ promarkers this week.

  hugs

  xxalisonxx

  SvarSlett
 12. Au da, det hørtes ikke bra ut... Har en mamma som har og har brukket lårhalsen, og nå begynner hun å bli bra igjen. Det tar tid, men går som regel bra. :)
  Nydelig nydelig kort du hadde laget. :)
  Fortsatt god påske.

  SvarSlett
 13. Great card, love the different elements, thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week
  Ruth x

  SvarSlett
 14. Et herlig god bedring-kort du har laget! Nydelig malt motiv ;)
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  --klem--

  SvarSlett
 15. Guri land....såå ille. Tøft av henne å kreke seg hjem selv da....moralen er vel, ha alltid med mobil så en kan ringe etter hjelp om slikt skjer! ;) Nydelig kort du har laget til henne! Ble akutt betatt av denne sommerfugl Tilda kjenner jeg! Ikke sett henne i bruk noe annet sted enda...og liker nok alle disse med sommerfugl tema...men kan jo ikke kjøpe alle...men et par stykker vil det nok bli ja, og denne blir nok en av dem! ;) Hjertet med blomstene på var herlig og likte kombinasjonen med lilla og gult! Klem

  SvarSlett
 16. Nydelig kort til stakkars, men veldig tøffe bestemor. Håper alt går bra og at hun snart er på beina igjen.
  Godt du var der og fikk trådt til men hjelpende hånd.
  Det hvite kortet under her var også nydelig.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 17. Nydelig kort! Liker fargene, og synes stempeltrykket er veldig flott fargelagt!

  Tusen takk for bidraget til Scrappekammeret!

  SvarSlett