torsdag 30. april 2009

En Lo inspirert av Skissedilla


Det er så godt noen ganger å få inspirasjon utenfra og skissen laget av Lula på ukens utfordring hos Skissedilla. Jeg har faktisk fulgt skissen litt slavisk men har ikke tittel. Bildet sier alt og tittel var bare ikke nødvendig her. Men tekst måtte jeg ha og den har jeg skrevet og montert i strimler. Jeg har håndsydd sirklene og laget blomst inni den ene lille sirkelen. Denne ble litt clean and simple og det var det jeg håpet den ville bli. Clean and simple er noen ganger vanskelig å få til men her fungerte det for meg. Ser skissen igjen er litt skjevt scannet - beklager dette!


I dag har jeg kost meg ute i solen. Ligget og lest en veldig spennende bok og betynner å bli ganske brun. Jeg har det ganske så bra. Mindre vondt for å sitte og såret på sitteknoken er nesten helt grodd! Det er faktisk et mirakel at jeg gror så godt. Mirakler er bra!!!


Ha en fin torsdags kveld. Føler nesten det er helg siden det er fri i morgen. Vi skal kose oss litt hjemme og litt ute denne helgen. Blir vel litt stell i hagen og lørdag skal jeg og mannen prøve å gå ut og spise middag sammen uten barna - hvis vi får barnevakt :=)

4 kommentarer:

 1. For en flott LO, og de sirklene ble jo råstilig. Helt enig i at tittel er unødvendig på dnene.

  Ha ei strålende helg. :)

  SvarSlett
 2. Denne var bare nydelig! Ble sittende og se på den i lang tid.

  SvarSlett
 3. Utrolig kul! Flott med skyene øverst!

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 4. så flott denne var! Koselig og harmonisk :)

  SvarSlett