søndag 19. april 2009

Om litt av hvert!

Jeg har hatt besøk hele helgen og det har vært kjempekoselig. Min søster Janne, hennes datter Frida og vår far har vært her. Vi har både scrappet litt og vært på Hadeland Glassverk og litt annet. Jeg skulle hatt familen boende nærmere oss - men det er godt vi kan dra på tur til hverandre av og til.
Noe annet som er veldig koselig er awarden jeg har fått av Angella! Jeg ble veldig rørt over Angeallas begrunnelse og det er veldig koselig å bli satt slik pris på! Jeg er så glad for å ha denne hobbyen og det er veldig flott å ha slike bloggvenner der ute - for det føles på en måte som om jeg kjenner flere av dere etterhvert som jeg besøker bloggene deres jevnlig. Jeg føler meg heldig!

Må legge ut litt arbeid jeg har gjort også. Dette kortet lagde jeg til min søster som hadde bursdag i april. Jeg ville så gjerne lage et vintage kort til henne men jeg synes faktisk vintage er litt vanskelig. Jeg brukte lang tid på kortet og jeg synes at dette er det første vintage kortet jeg har fått til og som jeg er veldig fornøyd med. Min søster ble veldig fornøyd og det er jo det viktigste.

Så må jeg bare legge ut en ny LO til "Scrapping the music på norsk". Fant dette bildet av min far i dag og da tenkte jeg på teksten som ylvis synger og strofen "jeg er på bånn". Her sitter min far på bånn og det er sikkert ikke mer enn 16 grader i vannet på Skottevig utenfor Lillesand. Bildet ble tatt for 6 år siden. Litt morsomt å scrappe det bildet med en så overraskende tittel. Blomsten har jeg laget selv - og svirler har jeg visst litt dilla på om dagen :=)

Sengen kaller! Natta til alle der ute :=)

6 kommentarer:

 1. På bånn kan jo tolkes på mange måter, og dette var en original en. Det er slikt vi liker. Kjempeflott LO!

  Og det vintagekortet ditt var nydelig! *smelt*

  SvarSlett
 2. Så kult bilde - og herlig å bruke denne tittelen på det!!:)
  Flott blomst du har laget.
  Ikke bare du som har dilla på swirler;) Nydelige er dem:)

  SvarSlett
 3. for en flott lo! og jeg likte veldig godt den hjemmelaga blomsten!

  SvarSlett
 4. Høres ut som du har hatt en flott helg, og at du får tid til scrapping med besøk er slett ikke gale :).

  På bånn er virkelig ei flott side. Stilig tittel og oppsett, og "heimespøta" blomster er stilig.

  Enig med du i at vintage er vanskelig. Har funnet ut at jeg trives best med C&S, i alle fall i scrapping. Men av og til er det kjekt å prøve noe annet :)

  Nå skal jeg gå løs på noen vinduer og en sverm med fluer. Plutselig har de våkna og funnet ut at de vil bo her. Det vil jeg ikke ha noe av ;)

  SvarSlett
 5. For et nyyydelig vintage-kort, skikkelig lekkert!!

  Og likte din orginale vri på "bånn" :)

  SvarSlett
 6. Vintage kortet ditt er aldeles nyyyydelig!!
  Flott LO, med herlig tittel :)

  Klem, Gry-Heidi

  SvarSlett