fredag 24. april 2009

Mitt bidrag til oppgave 4 hos Skissedilla


"Akkurat passe" er tittelen på skissen og det er denne gedigne tripp trapp stolen i København jeg sikter til. Den sto bare der ute på gaten forran en butikk og da måtte vi jo ta bilder. Jeg har brukt et nydelig ark fra sassafras og har klippet ut tekstfelt, valmuene og treet fra arket. Blonden er også fra papiret og den falt jeg veldig for! Mattingen under bildet er baksiden av arket. Bølgepapp og litt søm samt en qk tittel- og da var skissen akkurat slik jeg vil ha den! Dette er en litt leken siden til meg og være og jeg liker den!


Nå må jeg avlaste baken litt. Har jammen fått litt sittesårproblematikk igjen og skulle ikke ha sittet og scrappet i kveld. Fant det ut rett før jeg gikk til loftet og ble i grunnen i så dårlig humør at jeg bare måtte scrappe. Men etter denne LO'en og en Mamma Mia cd er jeg litt blidere. Nå må vi håpe på sol hele helgen siden jeg må ligge og avlaste. Kan jo like gjerne sole meg og lese bøker ute. Ja, det er mine pllaner for helgen.........Ha en fin fredagskveld der ute.

8 kommentarer:

 1. Denne likte jeg kjempegodt :) Helt super !
  Ha en fin helg :) Ser ut som det blir sol og godvær :)

  Klem, Gry-Heidi

  SvarSlett
 2. Kjempeflott løsning på skissen!
  Herlig side, og kjempemorsomt bilde.
  Ha en flott helg!:D

  SvarSlett
 3. Flott skisse å bidra med til skissedilla sin utfordring.Artig stol å sitte på for jentene:D

  SvarSlett
 4. Kjempe fin side du har laget. Morsomt med alle de forskjellige elementene du har brukt..

  SvarSlett
 5. Flott LO og for et kult tre. Kreativ løsning på¨skissen ;-)

  Takk for at du deltar.

  SvarSlett
 6. Veldig flott lo!! Morsomt bilde og morsom tittel!! Flott pyntet!!

  SvarSlett
 7. Så flott LO! Har akkurat anskaffet meg det søte mønsterarket fra sasafrass lass, så her fikk jeg fin inspirasjon til hvordan jeg kan bruke det:)

  SvarSlett