tirsdag 28. april 2009

Sukkersøt utfordring - bursdagskort til min mann!

I morgen har mannen min bursdag. Han blir 41 år ung! Det må selvsagt feires litt og jeg har klart å lage kort selv om jeg egentlig ikke kan eller skal sitte så mye pga trykksår. Men, det ser veldig mye bedre ut. JEg gror og jeg blir egentlig bare gal og sur hvis jeg skal ligge natt og dag non stop! Så, jeg får prøve meg litt forsiktig frem. Kortet malte jeg i dag tidlig og jeg har pyntet det nå, Jeg har brukt fargene som er på Sukkersøts utfordring - brunt, grønt og blått. Motivet har jeg malt med distress! Har pyntet litt på innsiden også men må nok finne på noe å skrive i morgen mens han er på jobb! Her er baksiden og innsiden også - ble ikke så spennende. Men tok det med jeg!
13 kommentarer:

 1. Hei! Jeg syns du har gjort en kjempejobb med det kortet jeg - og så flott som det ble!

  Ønsker deg masse god bedring, og en strålende dag!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bursdag i huset. Kortet er kjempefint. Nydelige farger sammen nydelig malt. Og sannelig har du laga flere fine ting siden jeg var innom sist. Litt mye å henge fingrene i her på denne tida av året, så jeg får ikke så mye tid som jeg gjerne ville med hobbyen min - hverken blogging eller papir. Håper stadig på roligere tider....

  Nå venter en haog med kort på at jeg skrive konfirmantnavn med min vakreste håndskrift. Tenker jeg har å gjøre på i løpet av dagen. Og så må jeg nok en tur i fjøset og hilse på lamma våre. Sprøs om ikke kameraet skal få være med dit.

  Lykke til med bakenden. De derre såra skal en ikke spøke med. Har sett noen før i livet. UFF!

  Håper dagen blir både vakker og koselig :) Klem

  SvarSlett
 3. Wow! Dette kortet var utrolig flott. Nydelig fargelagt og nydelige farger! Du har gjort en kjempejobb;-) Gratulerer med bursdag i huset, tipper mannen blir meget glad for dette flotte kortet;-)

  SvarSlett
 4. For et nydelig kort! Kjempe fine farger, og veldig fint stempel. Du har så masse fint på bloggen din også. Liker å droppe innom..

  Hilsen Madeleine

  SvarSlett
 5. Et aldeles nydelig kort. Dette kan du altså. Klem

  SvarSlett
 6. Hei!!
  kjempe flott kort, skikkelige nydelig motiv som du hadde malt sååå herlig.
  Fargene ... perfekte etter min smak.
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Synes kortet ditt ble kjempefint jeg! Fine farger og mønsterpapir og detaljer passer fint sammen.

  Hilsen Irene

  SvarSlett
 8. Hei Heidi. Tusen takk for hyggelig ord om kortet mitt. Jeg besøker bloggen din for første gang, og jammen er den flott, og kortet til gubbeluren er nydelig.
  Ha en fin bursdag.

  Ønsker deg en strålende dag.

  SvarSlett
 9. Å så flott kort * god inspirasjon for meg som skal lage et til min mann i disse dager - takk

  ha en fin dag

  Klem
  Tonje

  SvarSlett
 10. Kjempeflott kort! Dette blir nok mannen din fornøyd med. Kjenner seg nok igjen i motivet fra han var mindre kan jeg tro :O)

  SvarSlett
 11. Så lekkert dette kortet var!!:)

  SvarSlett
 12. Herlig kort! Liker de avdempede fargene og mønsterpapiret du har brukt, og en veldig stilig bruk av biletten. Har sånne jeg og, men har ikke funnet noen god måte å bruke dem på....-helt til nå :-) (takk)

  Motivet minner meg om at jeg har hagedammen full av froske-egg,- og jeg er ikke akkurat overbegeistret for frosker.. *grøsser* De passer best på stempler etter min mening *ler*
  Ha en fin uke, og god bedring.

  SvarSlett
 13. Dette var nydelig! Så flott fargelagt!

  SvarSlett