tirsdag 28. oktober 2008

Julekort til sukkersøtt utfordring 13


Jeg har laget et avlangt julekort med en skisse laget av Katharina Frei, gjestedesigner. Spennende skisse. Jeg er litt usikker på om slike lange kort har en "fastit-størrelse". Hadde satt pris på noen råd om dette. Man må jo finne konvolutter som passer. Men, utfordringen var kjempefin. Hadde ikke så mange stempler som passet oppgaven, men det igjen handler jo litt om å improvisere. Mye mulig jeg prøver meg på et tilsvarende julekort for jeg har en ide til jeg vil prøve. Må se om tiden strekker til :=)
Tenk at det nå er under to måneder igjen til julaften. Jeg har lyst til å lage en del julegaver i år. Noen minialbum og litt annet. Det er de beste julegavene å gi bort. Julekortene jeg lager sender jeg til familie og venner. Har noen år sendt ca 30 julekort men da har de ikke vært slike hjemmelagde kort men heller bildekort av ungene. I år blir det nok hjemmelagde kort med et lite bilde av ungene alene eller sammen med oss - det julekortbilde burde jeg nok begynne å planlegge. Tiden flyr!

11 kommentarer:

 1. For et nydelig julekort! Kjempefine farger og søte stempel!

  Ja, er sant som du sier, er ikke lenge igjen til jul nå, er greit å begynne å planlegge i god tid. Må vel snart begynne jeg også.

  Ha en super dag!

  Klem
  Camilla

  SvarSlett
 2. Så flott dette var da!!! Hærllig!

  syden altså!!! litt sjalu nå ja! Tenke seg til å kose seg i varmen nå i den mørkeste høsttida!!! deilig ja! Skjønner godt at du ikke klarer deg 14 dager uten hobby:-) jeg trykket opp mange stempeltrykk og tok med meg H2O-malinga med i bagasjen. Men det går vel fint med distressInk-refillene også. Bare de ikke er med i håndbagasjen, skal det vel gå greit! Når drar dere?
  klem

  SvarSlett
 3. Dette var et kjempeflott og ordentlig julete julekort!

  Ha en fin uke.

  inger-g
  :-)

  SvarSlett
 4. Et herlig julekort!!!
  Er så flott med rødt!!!:)

  SvarSlett
 5. Så flott julekort! Skikkelig "julete" og fint!

  SvarSlett
 6. Så koselig julekort! Og de julenissene var jo kjempesøte!
  Takk for at du er med på utfordringen.
  klem fra Anne

  SvarSlett
 7. Kjempelekkert dette julekortet fra deg:)
  Så nydelige farger og aldeles søte nissestempler.
  Det er vel ikke noe limitert størrelse på kort og kovolutter er det lett å lage selv i alle størrelser. Jeg bruker av og til å lage konvolutter av julepapir, det ser alltid så festelig ut :)


  Stor klem fra Joanna

  SvarSlett
 8. Oisann. Det var et nydelig kort. Lurer på om tida strekker til sånn at får gjort noe med den utfordringen.

  Og det er faktisk mye lettere å lære bort til unger, de bare gjør som de får beskjed om, de voksne skal absolutt tenke først. He, he..

  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 9. Så morsomme nisser! Kjempeflott kort!

  SvarSlett
 10. Nyydelig julekort!
  Så søte nisser :)

  Takk for att du deltar,
  klem fra Maya :)

  SvarSlett