onsdag 28. april 2010

United states Karen doodles challenge blog


I've made a card for the united States challenge with the theme "mom/feminine". I've used webster pages and of course Bazzil. I've stamped the words "take time to smell the flowers" and also stamped the little butterfly. i've used a couple of swirls here and there and the cute stamped image is colored with Promakers. The patterned paper from webster pages is so beautiful and it makes it harder to put things on the card. So these is my result. Thank you for the challenge :=)

Bidrag til Kran doodles scandinavian challenge blog


Har fargelagt dette tøffe motivet i dag og det måtte bli et litt "barskt" kort av det. Motivet er et "Karen Doodles" motiv og jeg har fargalgt med Promakers. Bling, qk blader, sjørøver er mønsterark, har brukt et grått bånd med sjørøvere på og "journey" og "one way" er clear stamps.

Ja, det var vel det, tenker jeg.

Hos meg regner det. Skulle vært på scrappetreff i helgen men det blir familiehelg i stedet for og vi skal sette ut båten vår og kjøre den til båtplassen i Son. Ungene gleder seg vilt og vi har med spill og kortstokk i tilfelle været ikke blir det beste. Men, fryse kommer vi nok ikke til å gjøre ombord. Har varme ombord, vistnok! Dette blir jomfruturen vår ombord i den "nye" brukte båten vi kjøpte forrige høst. Men, til dere som møtes for å scrappe sammen - kos dere masse!!!

tirsdag 27. april 2010

Blog candy :=)


It's early morning and i am really to tired to comment on blogs. I have to wake up first. Blog jumping got me to to a blog with beautiful cards - and i had never been here before. I was visiting Jacques magnolia blog! Lovely images and great cards. I just loved her blog and i saved her among my favourite blogs and bloglist. After doing that i just went further down in her blog looking at projects - and then i saw her huge blog candy. Back to my own blog again for posting her blog candy on my blog - of course i will participate! Wouldn't you?
You can visit Jacque here : www,jacquesmagnolias.blogspot.com

søndag 25. april 2010

Ram det inn - et kort til en trommelærer


Hos Sukkersøtt har de en utfordring som heter "Ram det inn". Jeg har laget et kort til en god venn som har bursdag i uka som kommer. Han er Leon sin trommelærer og vi har blitt kjent med han gjennom korpset. Det er veldig hyggelig. Han kommer på middag en dag og skal få kortet og rosa pastell trommestikker fra Hard Rock Cafe Phuket, Thailand! He he, det er litt morsomt.
Men kortet ble ikke rosa - det må være måte på.

Trommestettet er et clear stamp kjøpt på bikuben for 15 kr. Jeg har embosset trommesettet og rammen rundt- Har laget to av blomstene selv. Inni har jeg stemplet og embosset er sitat som er så fint at jeg må dele det med dere:

Always
know in
your heart
that you
are far
bigger than
anything
that can
happen to
you

Nå må jeg ned og begynne på middag. Blir hjemmelaget lasagne med salat og hvitløksbaguetter. Lenge siden jeg laget det sist og gleder meg til litt Italiensk mat. Ute er det kaldt og surt. Godt jeg var ute i nesten hele går for da kan jeg være inne i dag og gjøre slike "må" ting!

lørdag 24. april 2010

To fluer i en smekk!




I går kveld var jeg innom og kikket på litt forskjellige utfordringsblogger. Hva skulle jeg lage - trengte inspirasjon. Hos Kortomainia har de en bonusoppgave hvor man skal lage noe til en mann. Hos Scrappekammeret fant jeg en flott skisse som var en oppgave. Jeg har derfor laget noe til en man, min mann forresten, og benyttet den flotte skissen.

Så dette bidraget er min deltakelse på bonusutfordring hos Kortomainia og skisseutfordring hos Scrappekammeret.

Mannen min fyller 42 år neste uke en gang og da måtte jeg ha noe fint til han. Denne boksen fungerer også som kort og under lokket skal jeg skrive et hyggelig tekstfelt oppå det orange feltet jeg har limt inn.

Har bare pyntet oppå boksen og kledd innsiden med orange. Synes boksen i seg selv var veldig fin og jeg har brukt den som inspirasjon for de fargene jeg har benyttet. Inni boksen er det litt ansikts skrubbe krem og en veldig god fuktighetskrem. Jeg kjøpte nr. 7 fuktighetskrem til meg selv i desember (på tilbud på apoteket) og det er kanskje den beste fuktighetskremen til fjeset jeg har hatt. Veldig deilig på. Håper mannen min også kommer til å like produktene.

Har brukt qk ramme under Hanglar stemplet. Fargelagt med promakers. Jeg har benyttet primablomster og noen fine orange roser og knopper jeg har fått av Elise (lambi). Blingen var en blomst med svirle. Klippet denne i to deler og plasserte blomsten oppe og svirlen nede.

Ja, mer var det ikke å si, tror jeg. Nå er klokken 12. Det er en nydelig lørdag og jeg har skal ut og handle litt mat og kose meg med vårværet. Senere i dag skal vi grille på terassen. Dette blir nok en fin helg:=)

United Kingdom Karen Doodles challenge


Here is my entry for the challenge. Monocromatic card - thats a challenge and i have chosen to make a card in pink colors.I'm guite proud of the flower - i've made it myself. I find the motiv very cute, these little baby girl looking backward standing almost on the head.

fredag 23. april 2010

Sukkersøtt utfordring - innraming


Dette ble et kort hvor jeg har brukt inramming. Den lille tynne kanten med er innramingen og den er fra en qk dies. Føler også at blomstene inrammer motivet og jeg har sydd noen sting i hvert hjørne hvor det ikke er blomster. Dette blir jo også en slags ytre inramning. Dette kortet skal jeg gi til en dame som nettopp har fylt 50 år. Hun liker veldig godt slike vintage bilder og så er hun veldig glad i blomster og rosa og bling. Så dette kortet kunne ikke bli veldig vintage men er heller litt shabby shik (skrives det slikt ?).

Fredagskveld med hjemmelagd pizza. Brus på fredager og jeg har kjøpt meg en hobby sjokolade. Den har jeg spist halvparten av og nå skal jeg snart spise den siste biten - nammmm!

Blog candy hos Maja


Hos Majas hobbyblogg har hun laget en blogcandy med en vri - hvis du støtter et viktig prosjekt for å hjelpe jordskelvrammede i Chile så kan du også være med å vinne en flott blog candy med mange stempler.


Angella og Maja finner du link til under "mine favorittblogger"- trykk og du kommer inn til både blog candyen og prosjektet!


Prosjektet man kan støtte heter: "Amigos de Parral". Man samler inn både klær, medisinsk utstyr og penger for å hjelpe de jorskjelv rammede. Hvis du går inn på siden til Maja eller Angella finner du linker som hjelper deg fort inn til prosjektet - for min datamaskin vil ikke kopiere og lime inn noen linker i dag og jeg ergrer meg stort!!!!


Men, noen trenger din støtte og du kan både støtte og vinne på samme tid. Det er jo supert!!!

torsdag 22. april 2010

Vintage utfordring sukkersøtt


Hadde veldig lyst til å delta på sukkersøtt sin utfordring denne måneden med vintage. Jeg er ikke veldig stødig på vintage men jeg synes det er utrolig morsomt å lage vintage kort og jeg liker stilen veldig godt. Derfor burde jeg jo lage vintage kort litt mer enn to ganger i halvåret! Skal skjerpe meg jeg! Har laget de to papirblomstene selv og sprayet dem med glimmermist.

Har ikke vært veldig på nett den siste tiden men jeg lover å komme litt sterkere tilbake nå som formen virker bedre igjen. Vi har jo alt fra sommer til vår og høst og vinter på en gang på østlandet og jeg har virkelig hanglet den siste tiden. Men det er flere enn meg som kjenner det i hals og bryst og hode og kropp. Heter der virus eller influensa. Samme hva, nå ønsker vi oss litt stabilt vær. Jeg hadde ryddet bort alt av barnas ullfrote. I morges var det - 5 grader ute og barna sto på fanget mitt og klatret opp i skap for å finne ullstilongs. Ha ha, litt av et syn klokken 7 om morgenen. Hender de ønsker at mor rakk litt lengre opp men de har blitt virkelig flinke til å klatre begge to. Vi må hjelpe hverandre i en familie:=)

Ja, nok om det - her er mitt bidrag. Ha en fin kveld:=)

mandag 19. april 2010

Kort og godt!


Ja, denne helgen som har vært har inneholdt mye scrapping. Jeg tok meg en liten tur på Exporama og klarte å sprenge budsjettet mitt med 50% - snakk om vilje styrke, he he.
Men, kom hjem med mye fint da. I dag har jeg vært og sett på de nye lokalene til Bikuben på Strømmen og kom også derifra med litt scrappegodt i posen. Snakk om viljestyrke igjen! Men, det var Elise (Lambi som lokket meg dit og heldigvis handlet jeg litt mindre enn henne og har derfor litt mer viljestyrke!). Men, lykke kan kjøpes for penger og det er lenge til neste gang jeg skal shoppe scrappesaker. FIkk meg masse bazzil ark i dag og det trengte jeg.

Dette kortet lagde jeg lørdags kveld sammen med "kløfta scrappe gjeng". Lærte to av damene og stemple og fargelegge med Promakers og de syntes det var kjempemoro. Ha en fin tirsdag alle sammen - nå skal jeg få med meg ungkaren (har noen laster jeg også :=)

lørdag 17. april 2010

Karen doodle United States challenge blog


I have used the sketch at Karen Doodle United states challenge blog and these is my result. I've made a birthday card with these nice digi stamp from Karen Doodle. I just love her stamps and i' color them with Promakers. In the beginning i found it a little bit difficult but now i'm familiar with these great pencils. I have almost made these card finished inside too.

Thank you for a great sketch. Now its over midnight and i have to sleep. Good night from Norway:=)

fredag 16. april 2010

Karen doodles stamp and challenge


Hos Karen doodles skandinaviske challeng blog har de en utfordring hvor man skal bruke en skisse. Jeg har brukt skissa og laget et kort som en venninne av meg skal få. Hun skal nemmelig på sykehus og opereres snart og da er det koselig med et kort.

Jeg elsker dette digitale stemplet fra Karen doodles. Tror det er favoritten min. Jeg har fargelagt med promakers. Jeg har sydd en del på kortet med maskin." Get well soon" er en qk embossing dies og jeg har brukt svirler og blomster. Bladene er qk dies også.

Dette var min løsning på skissa i hvertfall. Da jeg var liten var jeg mye på sykehus. Noen ganger var jeg helt alene i 3-4 måneder. Bamsen min var god å ha og da jeg kom hjem hadde jeg bamsen min i en pappeske (sengen hans). Jeg hadde et tau på eska og dro han med meg overalt. Med doktorsettet mitt fikk jeg bandasjert han, gitt han sprøter og lyttet på han. Så stemplet minner meg om det jeg selv opplevde som liten og det er litt rart å tenke på det.

I morgen skal jeg på messe. Skal ikke handle så mye. Har skrevet liste over hva jeg trenger og også hva jeg ønsker meg og så får vi se hvor lenge 800,- rekker, he he. For der går grensen denne gangen. Ha en fin helg og kanskje vi ses på messa?

mandag 12. april 2010

Sukkersøtt utfordring - rosa, brun og turkis


Måtte bare hive meg med på sukkersøt sin utfordring og fargene brun sammen med rosa og turkis er kjempeflotte. Her er resultatet mitt. Gjorde det nesten ferdig i går kveld men noe gjensto. Så på morra kvisten i dag har jeg laget innsidene og jeg har gjort ferdig forsiden og baksiden. Så har jeg kranglet med scanneren som absolutt ikke liker å roser og opphøyde Magnolia figurer i scanneren. Men, jeg vant til slutt:=)

Nå gjenstår litt husarbeid bare og så skal jeg ut etterpå. Tenkte jeg skulle gå ungene i møte på hjemveien - det er intet offer i sånt nydelig vær! Håper dere andre får en flott dag.

Klem fra meg :=)

søndag 11. april 2010

Et utfordringsbidrag og jeg har fått en award!




Hva er det med meg og ting jeg lager - de blir liggende helt til fristen på utfordringen går ut uten at jeg får deltatt. Kanskje jeg har litt datasperre? Må tenke over det tror jeg :=)

Dette er et posekort. Jeg vil delta med dette kortet på to utfordringer:
1)Kort o'mainia har en utfordring med bretteteknikk og malen til dette posekortet fant jeg på Whiff of joy
turtorial

2)Ett trykk har en utfodring hvor man skal lage noe i beige og grønt. Trodde ikke jeg skulle klare å lage noe med disse fargene jeg men det har jeg fått til. Gaveposen er til min venn og svoger som snart har bursdag. Han elsker å sykle og se på sykkelsport - så dette motivet som jeg har funnet hos http://shabbychicpapirskatter.blogspot.com/ er utganspunktet for kortet. Oppi posen skal jeg legge masse deilige sjokolader for han elsker sjokolade og kan spise så mange han bare vill fordi han sykler så mye! (heldiggrisen!!!)

Så har jeg fått en veldig koselig award av
Rønnaug
Reglene som følger med er:


1. Give a top ten list of the things that make you happy.

2. Give a top five list over trivia about yourself.

3. Share the award with only five persons and ask them to do the same things.

4. Link the blogs you choose, and link the blog of the person who awarded you.

10 ting som gjør meg glad:
1)Familien min betyr masse for meg og gjør meg glad!
2)Gode opplevelser gjør meg glad, feks en konsert eller fellestur ut i naturen eller reiser.
3)Musikk gjør meg glad
4)Jeg blir glad for egentid til å "dyrke" egne interesser (scrapping)
5)Foto turer gjør meg glad selv om det kun er i nærmiljøet
6)Vår og sommer står for døren og det gjør meg hoppende glad!
7)Jeg er glad når kroppen er samarbeidsvillig og kroppen og jeg er på lag!
8)Jeg er glad når jeg er sammen med venner og vi hygger oss og ler
9) Jeg er glad i bøker(krim, historiske romaner og filosofiske romaner) og jeg er fortsatt glad i å lære nye saker (faglitteratur).
10)Shopping gjør meg glad og det er viktigere å kjøpe scrappeting enn klær til meg selv :=)

Noen "vanlige" fakta om meg selv:
1)Jeg er desverre ikke verdens beste husmor (hvordan klarer en familie å ha så mye tøyvask til enhver tid!!!!)
2)Jeg liker å lage mat
3)Jeg elsker å scappe, fotografere og handle scrappeting
4)Jeg tenker mye og kan være en god samtalepartner men liker samtidig å le og koser meg når humoren sitter løst.
5)Også jeg liker godt sjokolade men må passe meg litt for jeg har ikke godt av for mye. Men litt skal man unne seg.

De fem jeg vil gi denne til er:
1)
Lambi
2)
Pink Lady
3)
Angella
4)
Ullpurka
5)
Bestevenn

Og takk masse Rønnaug for awarden. Du står ikke på lista over de fem men du vet at jeg sender awarden i retur til deg også og jeg ble veldig glad for at jeg fikk den av deg :=)

onsdag 7. april 2010

Toto og tutu award


Ja, da har jeg vært inne og gratulert "Toto og Tutu" med veldig mange besøkende. Så mange besøkende at hun har satt sammen to flotte candies som man kan vinne. Jeg velger meg nr. 2 hvis jeg skulle være heldig men nr. 1 var veldig fin den også!!!

Gå inn selv og legg igjen en hilsen og kanskje du vinner i stedet for meg!!! Besøk hennne her:http://totoogtutu.blogspot.com/

Awards!


JEg har i løpet av den siste uken (sånn ca) fått mange awarder av dere - og jeg sier TUSEN TAKK. Denne awarden har jeg fått av: Bojose (Bodil), Pink Lady (Laila), Lambi (Elise) og Rønnaug! Det er supert å få en slik award. Noen av dere kjenner jeg godt og andre ikke fullt så godt - det som er felles er at jeg setter stor pris på at dere besøker meg i min verden og gir dere til kjenne med hyggelige kommentarer. Tror ikke jeg hadde blogget jeg hvis ingen hadde hatt et ønske om å besøke bloggen min. Så tusen hjertelig takk!
Jeg skal retunere denne awarden til 12 personer og da er det jo selvsagt at jeg returnerer den til dem jeg fikk den av:
1)Bojose
2)Pink Lady
3)Lambi
4)Rønnaug
og så har jeg mange andre som jeg ønsker å gi awarden til fordi de er den de er og jeg setter pris på at de deler av seg selv og sin kreative evner på sin blogg
5)Kreative barn (jenny og Leon)
6)Bestevenn
7)Salvie
8)Gladie Art
9)Gro (gratulerer som north stamps design team medlem!!!)
10)Ninas drømmekjeller
11)Anette Knutsen (ganske så ny blogg - hurra!)
12)Mettepip - pip pip!
Dere er alle bloggere jeg liker å besøke og jeg synes det er så flott at dere er dere. Fortsett med det.
--------------------
I dag er det grått vær ute. Jeg er STUP trøtt men skal ikke legge meg. Har hatt Leon mellom oss i sengen i natt. Lå en stund med fjeset mot han. Plutselig fikk jeg en albu midt i øyet. Litt omtåket snudde jeg meg med ryggen til han og den lille marken har sparket meg i ryggen og sparket av seg (les oss!) dynene da han ble for varm. Så fryser mor og prøver å kapre dynen over seg igjen før jeg etterhvert prøvde å dytte lille venn over til mannen min. Men, mannen min er nok for varm om natten og Leon foretrekker derfor å krype intil meg igjen. Vet egentlig ikke hvor mye jeg har sovet i natt. JEg trøster meg med at jeg kommer til å savne at han kryper oppi sengen min en vakker dag. Men, i natt bør han definitivt ligge i sin egen seng for de som kjenner meg vet at jeg trenger søvn og jeg blir faktisk litt gretten av å ikke sove nok om natten.
Ellers er det kontordag i dag - har en del utestående penger som jeg bør kreve inn av både NAV og litt annet. Strømavregningen ble hard og nådeløs og kontoen ble ganske fort tom med marsmånedregningene. Nå er den store regnngsmåneden i september - heldigvis en stund igjen dit:=)

torsdag 1. april 2010

Sukkersøtt utfordring - etter skisse


Jeg har laget et kort til sukkersøtt sin utfordring tirsdags kveld og nå er det vel på tide å få lagt det inn. Kortet er laget etter skisse. Takk for flott utfordring!

Var hos Hege (bestevenn) i går kveld sammen med Pink lady og Lambi og vi koste oss og laget litt av hvert. Hege serverte veldig god mat. Vi fikk feks nypesuppe til dessert og så tok vi oppi pisket krem og mandelflak - det er blitt min nye favoritt. Utrolig godt!!!!! Skal legge ut det jeg laget i går litt senere. Skal egentlig lage noe til en familie vi skal til i kveld - på Indisk mat. Gleder meg til det også. Men nå må jeg komme i gang med prosjektet jeg skal ta med hvis jeg skal bli ferdig. Ha en flott skjærtorsdag folkens :=)

Blog Candy


Hvis du besøker http://www.papirhobby.no/ så kan du også melde deg på trekning om blog candy. Ann-Katrin har masse fint å gi bort og ikke minst lager hun utrolig mye flott man kan bli inspirert av - så det er absolutt verdt et besøk eller flere :=)